• Opening Hours

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG07:00 - 20:00 uur

  DINSDAG07:00 - 20:00 uur

  WOENSDAG07:00 - 18:00 uur

  DONDERDAG07:00 - 20:00 uur

  VRIJDAG08:00 - 18:00 uur

  ZATERDAGGESLOTEN

  ZONDAGGESLOTEN

 • 043-3476946
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSHerculeshof 9
  6215 BB Maastricht

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Therapieën

Bij Fysio Daalhof kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen. De meest voorkomende therapieën waarmee wij u kunnen helpen zijn:

Onze Therapieën

Fysiotherapie
Fysiotherapie (of kinesitherapie) is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens. Fysiotherapie is een beschermd beroep wat inhoudt dat iemand zich alleen zo mag noemen wanneer deze de 4-jarige gelijknamige HBO-studie succesvol heeft afgerond en tevens een BIG-registratie bezit.
Lees verder…

Manuele Therapie
De SOMT gaat uit van een biopsychosociale benaderingswijze van het gezondheidsprobleem van mensen in relatie tot het bewegend (dis)-functioneren. Deze biopsychosociale benaderingswijze, gezien als een vorm van ‘problem solving’,is nauw verbonden met de invulling van het begrip ‘gezondheid’. De manueel therapeut is bij uitstek de bewegingsconsulent en casemanager bij gezondheidsproblemen in relatie tot het bewegend (dis)functioneren.
Lees verder…

Geriatrie Fysiotherapie
Gaat uw conditie achteruit of neemt de kracht in uw benen af? Is overeind komen moeilijk en raakt uw evenwicht wel eens verstoord? Iedere dag bent u afhankelijk van het functioneren van uw lichaam. Door ouderdom of ziekte is een goed functionerend lichaam soms niet meer vanzelfsprekend. Lopen, traplopen, fietsen, wassen, aankleden of huishoudelijke activiteiten worden dan moeilijker en de kans op vallen neemt toe.
Lees verder…

Oedeem Therapie
Lymfedrainage is eigelijk een normal process in een gezond lichaam. Het menselijke lichaam bestaat uit meer als de helft uit water . Dit water heeft heel veel functies in het lichaam, zoals transport van zenuw prikkels, hormonen, het uitwisselen van bouwstoffen en de afvoer van onder andere schadelijke stoffen. Voor het lichaam is het heel belangrijk dat dit waterhuishoudingssysteem in evenwicht is waarbij het lymfestelsel een centrale rol speelt.
Lees verder…

© Fysio Daalhof
Realisatie door: De Jong Communicatie