• Opening Hours

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG07:00 - 20:00 uur

  DINSDAG07:00 - 20:00 uur

  WOENSDAG07:00 - 18:00 uur

  DONDERDAG07:00 - 20:00 uur

  VRIJDAG08:00 - 18:00 uur

  ZATERDAGGESLOTEN

  ZONDAGGESLOTEN

 • 043-3476946
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSHerculeshof 9
  6215 BB Maastricht

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Fysiotherapie Maastricht

Fysiotherapie Maastricht

Fysiotherapie, Manueel Therapie, Geriatrie Fysiotherapie,
Oedeem Therapie, Atlas Correctie, Guasha Therapie

 

Fysio Daalhof is al jaren een begrip in Maastricht en omgeving.

Met ons team van therapeuten staan we klaar om u van uw klacht af te helpen of om te zorgen bij chronische aandoeningen dat we er samen alles uithalen wat er mogelijk is.

U staat er niet alleen voor!

 

Fysio Daalhof - Fysiotherapie MaastrichtWij zijn direct toegankelijk dus ook zonder doorverwijzing en hebben contracten met alle ziekenfondsen. Tevens is het mogelijk dat we bij u thuis komen. (indien dit geïndiceerd is) Op onze website vind u heel veel informatie over wat wij doen en over verschillende aandoeningen. Heeft u vragen twijfel dan niet en laat het ons weten. Onze medewerkers staan voor u klaar!

 

 

Fysiotherapie

Fysiotherapie (of kinesitherapie) is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens. Fysiotherapie is een beschermd beroep wat inhoudt dat iemand zich alleen zo mag noemen wanneer deze de 4-jarige gelijknamige HBO-studie succesvol heeft afgerond en tevens een BIG-registratie bezit. Patiënten met klachten met betrekking tot het steun- en bewegingsapparaat worden, ondersteund door oefeningen of verschillende categorieën fysische therapieën geholpen om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen. Er zijn verschillende vormen van fysiotherapie waarmee klachten worden behandeld zoals oefentherapie, massagetherapie en fysische therapie.

De fysiotherapeut doet een lichamelijk onderzoek, stelt een behandelplan op en bespreekt dat met de patiënt. Het is altijd de patiënt die verantwoordelijk is voor zijn eigen genezing. De fysiotherapeut speelt hierbij een ondersteunende rol.

Het doel van de behandelingen kan bijvoorbeeld zijn:

 1. verbeterde functioneren van (deel)gebieden van het lichaam
 2. optimaal functioneren binnen de grenzen van een chronische aandoening
 3. pijn verminderen

Sinds 1 januari 2006 kunnen mensen rechtstreeks een fysiotherapeut bezoeken ( DTF) als ze klachten hebben; voor deze datum had men een verwijzing van een huisarts of specialist nodig.

© Fysio Daalhof
Realisatie door: De Jong Communicatie